25 juni 2015, om 20:00, Leescafé de Meridiaan | Leescafé de Meridiaan

Thema avond nieuwe zorgtaken gemeente

Sinds januari heeft de gemeente een aantal belangrijke nieuwe taken gekregen op het gebied van ondersteuning en jeugdzorg. De PvdA Almelo is benieuwd hoe het eerste half jaar is gegaan in Almelo. Wat zijn de ervaringen van de gemeente, professionals in zorg en ondersteuning en van de mensen die ondersteuning ontvangen? Daar willen we het over hebben op donderdag 25 juni.

Vanaf 20.00 uur start de bijeenkomst in de bibliotheek in Almelo. Na een korte introductie praten we bij over het afgelopen half jaar. Wat gaat goed? Wat kan beter? Hierbij is onder andere wethouder Anja Timmer aanwezig. Ook schuiven mensen aan van Almelo Sociaal, vanuit het sociale wijkteam en vanuit verschillende zorgorganisaties. Uiteraard zijn ook de PvdA-raadsleden aanwezig om te luisteren en mee te praten over dit thema.
Bent u benieuwd hoe het gaat in Almelo op het gebied van zorg en ondersteuning? Dan bent u van harte welkom om deze avond bij te wonen. De bijeenkomst wordt gehouden in leescafé de Meridiaan van de bibliotheek aan het Baken. Vanaf 19.45 uur is de ontvangst, om 20.00 uur starten we met het programma. De bijeenkomst is gratis toegankelijk.