Door op 31 januari 2014

Asscher breekt lans voor goed werk

Lodewijk Asscher, PvdA Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, is klaar met schimmige schijnconstructies die goedkoop werk, uitbuiting van werkers en de afbraak van sociale posities van huishoudens najagen. Zijn keuze om de agenda van werkend Nederland – en die van de EU – te sturen richting goed werk in plaats van goedkoop werk, begint vruchten af te werpen.

Er is nog een lange weg te gaan, aldus Asscher. In de 6e Herman Höften Lezing afgelopen maandag in een bomvolle Meridiaan, hield hij zijn publiek voor hoe hij een lans breekt voor goed werk, hoe hij met zijn Kabinetsbeleid het verschil maakt tussen goed en goedkoop werk.

Na de lezing die gevolgd werd door een discussie met het publiek, overhandigde Asscher aan lijsttrekker Anja Timmer “Lokaal Sociaal”, het verkiezingsprogramma van PvdA Almelo. Het was het officiële startsein van de campagne.

Kijk de Lezing terug:  Deel 1:  http://youtu.be/SP81vjhewwA

Kijk de Lezing terug:  Deel 2: http://youtu.be/_r-fV2UkzrQ

Een foto-impressie:

???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ????????   ????????  ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ????????  ????????  ????????  ????????