15 juli 2017

Wil jij meewerken aan een stad voor iedereen?

Wil jij ook werken aan de toekomst van de wijkcentra? Vind jij ook dat duurzaamheid hoger op de agenda moet? Help jij mee aan een stad waarin iedereen mee kan doen? Wil jij de handen uit de mouwen steken voor een sociale gemeente? Dan zijn we op zoek naar jou! De PvdA Almelo zoekt kandidaten voor de gemeenteraadsperiode 2018-2022!

Iedereen moet mee kunnen doen in Almelo, Aadorp en Bornerbroek. Dat is waar de PvdA Almelo voor staat. We werken aan een gemeente waar plek is voor iedereen en waar we allemaal de kans krijgen om het beste uit onszelf te halen.
Wil jij met ons werken aan een sociaal Almelo, nu en in de toekomst? Ben jij die volksvertegenwoordiger die de verbinding legt tussen de stad en het stadhuis? Bedenk jij de oplossingen waarmee we de toekomst in kunnen? En heb je een rood hart? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pak je kans om deel uit te maken van de Almelose PvdA fractie.

Kandidaatstelling
Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wij zijn op zoek naar nieuwe kandidaten die voor de PvdA de gemeenteraad in willen. Ben jij degene die het gedachtegoed van de PvdA onderschrijft en daar naar handelt? Heb je politieke ambities en ben je communicatief sterk en kun je goed luisteren?

Oriënteer je dan in het uitgebreide profiel en stuur vervolgens je motivatiebrief en CV naar:
sollicitatiepvdaalmelo@gmail.com

Profielschets raadslid en fractievoorzitter

Profielschets wethouder

Voor alle politieke functies binnen de PvdA geldt dat we op zoek zijn naar waardengedreven politici. Wat dat inhoudt, lees je hier: De waardengedreven politicus

De kandidaatstellingsperiode sluit op 15 september 2017.