Door Jorien Geerdink op 11 maart 2015

PvdA Almelo gaat in gesprek over kerntaken

Op dinsdag 2 juli 2015 moet een besluit worden genomen over de kerntaken en bezuinigingen van de gemeente Almelo. De raadsleden van de PvdA willen hierover met inwoners in gesprek.

De fractie wil in gesprek met betrokken inwoners van Almelo over vragen als wat moet de gemeente blijven doen, waar kan de gemeente mee stoppen, en wat kan anders? De PvdA fractie vindt het belangrijk om te luisteren naar de inwoners voordat de raadsleden een standpunt innemen.

 

Wij nodigen u van harte uit om op 26 maart 2015 om 19.30 uur naar leescafé de Meridiaan (in de bibliotheek aan het Baken in Almelo) te komen en mee te praten over dit belangrijke onderwerp zodat wij een weloverwogen standpunt kunnen innemen over de taken van de gemeente Almelo.

Jorien Geerdink

Jorien Geerdink

Als volksvertegenwoordiger wil ik graag bijdragen aan een stad waar het goed geregeld is voor iedereen. Ik vind het belangrijk dat een volksvertegenwoordiger zichtbaar, toegankelijk en benaderbaar is voor de mensen in de stad. Als volksvertegenwoordiger wil ik tussen de mensen in de stad staan. In de afgelopen raadsperiode heb ik gezien hoeveel tijd en

Meer over Jorien Geerdink