Door op 3 december 2014

Roos van de maand november voor de organisatie van Sinterklaas

02 roos novemberDeze maand heeft Martin Kroeskop de roos van de maand gekregen van Fulya Uysal en Lieneke Bolhuis. Al jaren organiseert Martin de intocht van Sinterklaas en hij zorgt ervoor dat het sinterklaashuis weer helemaal klaar is. “We doen het met een team van 7 mensen, erg leuk al die enthousiaste mensen. Maar het is natuurlijk ook een eer omdat elk jaar weer voor Sinterklaas te mogen doen”, aldus Martin.
“We verdelen de taken, iedereen doet iets en dan is het met al die pieten en Sinterklaas heel goed te doen. We hebben een leuk en hecht team, dat is belangrijk.” Ook Sinterklaas is erg tevreden. “Het is altijd weer een eer om ook in Almelo een huis te hebben waar we in deze periode kunnen zijn en slapen. Boven hebben we honderden bedden voor mijn pieten. Martin regelt het ieder jaar weer erg goed. We zijn dik tevreden. We komen volgend jaar zeker weer terug.”

En in plaats van de taart…. Chocoladeletters voor Martin en zijn team. Complimenten mensen! Op naar volgend jaar. Dag hoor!

01 roos november03 roos november