Door op 4 november 2014

Roos van de maand voor Luka

Dinsdag 4 november heeft Fulya Uysal van de PvdA Almelo de roos van de maand uitgereikt aan Luka de Smit. Luka heeft met haar leeftijd van 10 jaar de gemeenteraad toegesproken. “Ik vond het wel heel erg spannend maar ook leuk om te doen”, aldus Luka.

Roos van de maand november voor Luka de Smit

Roos van de maand november voor Luka de Smit

Luka wil dat het filiaal van de bibliotheek op de Schelfhorst blijft en heeft aan de burgemeester ruim zeshonderd handtekeningen overhandigd.

De PvdA Almelo vindt het geweldig dat een meisje van 10 jaar zo veel handtekeningen heeft verzameld en zich heeft ingezet voor de bewoners van de Schelfhorst. Een mooi initiatief; meepraten, meedenken en gebruik maken van je inspreekrecht!
Luka, complimenten van ons hiervoor. Vele inwoners van Almelo, van jong tot oud, zouden jouw voorbeeld moeten volgen. Burgerinitiatieven juichen we toe, ook als burger kunt u meepraten en meedenken. Dit zouden we graag meer willen zien.

Wij hopen dat Luka een goed voorbeeld is voor vele andere mensen en dat we vaker insprekers mogen verwelkomen in de gemeenteraad! Goed voorbeeld….

Naast een bijzondere roos ontving Luka een mooi boek!