25 november 2015

Afscheid Fulya Uysal

Fulya Uysal heeft besloten ontslag te nemen als raadslid. Ze heeft haar ontslag ingediend bij de burgemeester. De fractie vindt het jammer dat Fulya vertrekt, maar heeft begrip voor haar besluit. Marjolein Wessels zal haar opvolgen als raadslid.

‘Met eer en idealisme heb ik altijd geprobeerd iets te betekenen voor Almelo, de stad waar ik geboren, getogen en gelukkig was’, schrijft Fulya in haar ontslagbrief. ‘In 2014 mocht ik ook als raadslid deze ambities uitvoeren. Snel ben ik er achter gekomen dat politiek anders is dan ik heb gedroomd en gehoopt.’ In haar ontslagbrief bedankt ze iedereen voor de getoonde steun en vertrouwen.

marjoleinDoor Fulya’s vertrek is een plek vrij gekomen in de fractie. Arjan de Vries heeft aangegeven dat hij het raadslidmaatschap momenteel niet kan combineren met zijn werkzaamheden. Marjolein Wessels zal daarom worden geïnstalleerd als raadslid. Zij was de afgelopen periode al actief als tijdelijk raadslid, en kan nu in de gemeenteraad blijven. De fractie van de Partij van de Arbeid is blij dat Marjolein het raadswerk weer oppakt en vertrouwt op een goede samenwerking met fractie, bestuur en leden om samen verder te bouwen aan de toekomst van Almelo.