Door Privé: Marjolein Wessels op 7 november 2014

Afscheid Michael Reuvekamp

Michael reuvekampTijdens de Algemene Ledenvergadering van 6 november heeft de PvdA Almelo afscheid genomen van Michael Reuvekamp als bestuurslid. Voorzitter Herman Zwerink bedankte Michael voor zijn inzet de afgelopen jaren.

 

Herman Zwerink omschreef Michael als iemand waar je altijd een beroep op kan doen. “Michael staat altijd klaar voor de partij, en als je hem iets vraagt zorgt hij dat het prima geregeld wordt.” Michael stopt als bestuurslid omdat hij de komende tijd de volle aandacht wil hebben bij zijn eigen cateringbedrijf. “Ik moet nu prioriteiten stellen”, lichtte Michael toe tijdens de ALV. “We zijn goed bezig met het bedrijf, daarom wil ik er nu even de handen voor vrij hebben. Bovendien heb ik gezien dat we een goed bestuur hebben opgebouwd, met veel goede mensen. Ik kan nu een stap terug doen.” Herman Zwerink bedankte Michael voor zijn enthousiasme en inzet voor de partij en reikte hem namens de afdeling een bloemetje uit.

Herman Zwerink bedankt Michael Reuvekamp voor zijn inzet.

Herman Zwerink bedankt Michael Reuvekamp voor zijn inzet.

Privé: Marjolein Wessels

Privé: Marjolein Wessels

Functie: Fractievoorzitter Portefeuille: Publiekszaken, Facilitaire zaken, Welzijn, Cultuur, Integratie, Vluchtelingen, Wmo, Onderwijs, Educatie Wijken: Aadorp, Bornerbroek, Ossenkoppelerhoek, Nieuwstraatkwartier, De Riet/Nieuwland E-mail: marjolein.wessels@gmail.com Marjolein is tekstschrijver voor haar bureau MW Tekst.  

Meer over Privé: Marjolein Wessels