Door Jorien Geerdink op 21 januari 2023

Herontwikkeling spoorzone

Op 21 januari hebben de raadsleden een stadsbezoek gehad om het ontwikkelgebied van de spoorzone te verkennen (zie afbeelding). Tijdens dit bezoek hebben we informatie gekregen over de plannen die er zijn om de Spoorzone te herontwikkelen met 1.000 woningen, bedrijven, onderwijs en stedelijke voorzieningen. Het doel is om een aantrekkelijk gebied te creëren, dat niet alleen de Spoorzone zelf, maar ook de binnenstad en omliggende wijken gaat versterken. We zijn blij dat er wordt ingezet om inwoners, bedrijven, organisaties en politiek vroegtijdig te betrekken bij de ontwikkelvisie. We hopen dat deze samenwerking zal leiden tot een mooi stadsgebied, waar het fijn wonen, werken en verblijven is voor iedereen.
Als fractie van de PvdA zijn we enthousiast over deze ontwikkeling. We zullen de plannen die volgen beoordelen op de volgende punten: betaalbaar en toegankelijk voor iedereen, veilig, duurzaam en toekomstbestendig.

Jorien Geerdink

Jorien Geerdink

Jorien Geerdink

Als volksvertegenwoordiger wil ik graag bijdragen aan een stad waar het goed geregeld is voor iedereen. Ik vind het belangrijk dat een volksvertegenwoordiger zichtbaar, toegankelijk en benaderbaar is voor de mensen in de stad. Als volksvertegenwoordiger wil ik tussen de mensen in de stad staan.  Mijn achtergrond Ik ben geboren op 23 februari 1971 aan

Meer over Jorien Geerdink